Ali DEMİR - Okul Müdürü

1964 yılında Çorum İli İskilip İlçesinde dünyaya geldi. İlkokul ve Ortaokul eğitiminden sonra 1980 yılında İskilip Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu. 1984 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Teknoloji Eğitimi Bölümü İş ve Teknik Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İlk öğretmenliğe 1985 yılında Erzurum/Narman Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda başladı. 1988 yılında Ankara /Altındağ Göreneller Görme Engelliler Okuluna atandı.  Bu okulda görev yaparken Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Nisan 1993 - Ekim 1993 arasında Eğitim Yönetimi Teftiş ve Planlaması Eğitimi alarak Artvin iline Müfettiş yardımcısı olarak atandı. Ancak çocuklarının eğitimi sebebiyle bu göreve başlamadı. Aralık 1993 - Nisan 1995 arasında Erzurum ilinde Yedek Subay olarak askerlik görevini tamamladı. 2000 yılına kadar Göreneller Görme Engelliler Okulunda öğretmenlik, 2000 -2003 yılları arasında Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 2003-2010 yılları arasında Ankara /Altındağ Çağdaş Eğitim ve Uygulama Okulunda Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra  2010 yılı Eylül ayında Keçiören Talip Yener İlköğretim Okulunda Okul Müdürü olarak göreve başladı. 2014 Eylül ayında okul dönüşümleri nedeniyle Keçiören İhsan Aras Ortaokuluna Okul Müdürü olarak görevlendirildi. 02/08/2023 tarihi itibariyle bu okuldaki görevinden ayrılarak aynı gün Keçiören Hun Ortaokulunda Okul Müdürü olarak göreve başladı.

Evli  ve üç çocuk babasıdır.